3a divisió FEF

Tornar a guanyar, a casa

3a divisió FEF. Els d’Àlex Marsal reben aquesta tarda (16:30 h) un Vilafranca necessitat de puntuar

El conjunt xampanyer tornar a jugar al Municipal aquesta tarda (16:30h). Els d’Àlex Marsal rebran al Vilafranca, actual 15è classificat, amb només 7 punts i que no veuen la victòria des de la segona jornada. Els penedesencs van aconseguir rascar un punt la setmana passada a casa contra la Montañesa, però necessiten revertir la dinàmica i sumar els 3 punts, per allunyar-se de les brases.

El Peralada arriba al partit d’avui havent perdut per la mínima el derbi altempordanès contra l’Escala. Però l’últim record a casa és positiu. Els verd-i-blancs, es van endur els tres punts davant el filial gironí. Avui, els xampanyers buscaran tornar a la dinàmica de victòries, amb uns precedents que els juguen a favor. L’últim cop que el Vilafranca va visitar el Municipal de Perlada, els locals es van endur la victòria in extremis amb un 3-2. Amb els tres punts d’avui, els d’Àlex Marsal que són els actuals 9ns en la taula, s’acostarien a les primeres posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)