3a divisió FEF

Continuar mirant amunt

3a divisió FEF. Els olotins visiten el Municipal de Mollerussa aquest migdia (12 h) buscant la seva quarta victòria consecutiva

Després d’una setmana frenètica, amb ple de victòries, classificació per la final de la Copa Catalunya i líders de 3a divisió FEF, l’Olot arriba a la vuitena jornada de lliga. Els de Pedro Dólera aquest migdia (12 h) visitaran el Municipal de Mollerussa.

Els lleidatans rebran als olotins com a actuals vuitens classificats amb nou punts acumulats. I tot i que els de l’Alt Urgell venen d’encadenar dues derrotes seguides, compten els partits a casa per victòries. De moment, cap equip ha aconseguit marxar de Mollerussa puntuant.

Els garrotxins arriben com a actuals líders, amb el segon, l’Hospitalet, a un punt. Els de Dólera volen la quarta victòria consecutiva, però són conscients de la dificultat. “Tenen molts bons jugadors a dalt, una afició que apreta molt i tenim un desplaçament llarg.” Per això, el tècnic dels olotins vol donar importància a la feina feta: “El que hem fet és increïble, jo no ho havia fet mai amb cap equip. Li hem de donar un deu a l’equip i seguir en aquesta línia.”

Amb un únic precedent datat el curs 84-85, on es va empatar a 1, els olotins ho tenen tot per fer a terres lleidatanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)