3a divisió FEF

L’Escala marxa de la Pobla amb les mans buides (1-0)

El conjunt dirigit per Arnau Sala marxa de la Pobla de Mafumet amb les mans buides. Els locals s’han avançat a la mitja hora de partit i el marcador ja no s’ha mogut. Tot i tenir més d’una ocasió perillosa, els escalencs no han trobat l’efectivitat.

El primer quart d’hora ha servit als anxovencs per començar a connectar, uns primers minuts de tempteig. La Pobla ha provat de crear perill, però sense acabar-se de trobar. I arribat el minut 16 l’Escala ha hagut de fer el seu primer canvi obligat, marxant lesionat Peter i entrant en el seu lloc Ivan. I a la mitja hora de partit, ha arribat el gol dels locals, que ja portaven una bona estona avisant. Just després n’ha tingut una de molt clara Rami, i minuts després Josu, però els dos xuts han marxat per sobre el travesser. I amb una actuació providencial del porter Marc Quer en els últims minuts, els escalencs han marxat al descans perdent per la mínima.

La segona part no ha servit als escalencs per aconseguir rascar alguna cosa. Els d’Arnau Sala, han creat més d’una ocasió perillosa, que ha fet tremolar els locals, però cap suficient per moure el marcador. I l’Escala ha de tornar cap a dinar amb la casella de punts d’aquesta jornada, buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)