3a divisió FEF

Un Olot gris es vesteix de líder i remunta a Mollerussa (1-2)

L’Olot ha aconseguit capgirar el partit en un últim quart d’hora màgic pels de Dólera. Un Olot gris que ha sabut vestir-se de líder i firmar els tres punts allargant així la ratxa de victòries consecutives fins a quatre i confirmant-se com a líders.

Una primera part on l’Olot ha començat patint una mica. Batalla ha hagut de posar mans i peus, per treure més d’una ocasió dels locals, que han creat molt perill la primera mitja hora de partit. Els de Dólera, però, n’han tingut dues de molt clares a 10 minuts d’acabar la primera part. I per protestar, Jordi Cortés, el tècnic dels lleidatans ha vist la vermella. I el partit ha marxat al descans sense moviment al marcador.

Batalla ha estat el primer d’actuar en la segona meitat, salvant un primer avís del Mollerussa. Però deu minuts després no ha pogut evitar que Genís Soldevilla convertís la pena màxima per unes mans d’Urri en la primera diana pels locals. Però els garrotxins han sabut patir i ha acabat arribant l’empat. L’encarregat, Marc Mas rematant una centrada al segon pal d’Arnau Forés. I al 90 els de Pedro Dólera els ha arribat un regal en forma de penal, que Marc Mas ha convertit en el gol que els donava l’avantatge. L’àrbitre ha fet patir els olotins afegint 7 minuts. Però no han fet remolar als de la Garrotxa, que sense haver fet un gran partit, sinó més aviat el contrari, s’han vestit d’equip gran, de líder, i s’han endut els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)