El Peralada suma la segona victòria consecutiva a casa (3-0)

El Peralada ha tornat a sumar els tres punts a casa, i ho ha fet amb una golejada (3-0). El rival, el Vilafranca, no s’ha sentit gaire còmode al terreny xampanyer. Al minut 11, després d’un gran inici dels d’Àlex Marsal, Marc Gelmà ha anotat el primer gol en una bona rematada de cap. L’assistència, precisa, ha vingut de les botes de Santi Varese.

Si en algun moment l’equip verd-i-blanc ha tingut més dubtes ha sigut al segon trem de la primera meitat. A la mitja hora de joc, Gallardo ha hagut de ser substituït per una lesió; en el seu lloc ha entrat el central veterà, Alan Baro. En una bona jugada visitant, Cargol ha tingut l’ocasió més clara del Vilafranca. L’esfèrica ha sortit fregant el pal de la porteria de Jona, avui titular.

Al quart d’hora de joc de la represa, Marsal ha mogut l’equip des de la banqueta i el gol no ha tardat en arribar. Concretament al minut seixanta-sis quan Pol Quatrecasas ha posat la segona diana al marcador. El de la tranquil·litat tot i que el matx s’havia adormit pel que fa a les ocasions. Micaló, Espunya i Kemo han entrat al terreny de joc per intentar preservar el resultat. Això no obstant, encara hi ha hagut temps perquè els xampanyers anotés el darrer gol, obra del capità, Sergi Romero.

Amb la segona victòria consecutiva a casa, Girona B i Vilafranca, el Peralada suma 11 punts i s’enfila fins la vuitena posició. En la pròxima sortida, els verd-i-blancs visitaran la Montañesa que suma 14 punts. Una gran oportunitat per escalar a la classificació.