1a femenina

Tres punts d’or del Llevant Les Planes contra el Granada (0-1)

El Llevant les Planes ha aconseguit una victòria al darrer minuts en la seva visita al camp del Granada (0-1). L’autora del gol ha estat la futbolista xinesa Jiali Tang que havia entrat feia vint-i-cinc minuts al terreny de joc. El gol ha arribat quan menys es podia esperar; amb un matx molt travat en atac i ajustat defensivament.

L’acció més clara del gol l’ha tingut el conjunt entrenat per Ferran Cabello al minut 35; la davantera Irina Uribe ha engaltat una pilota que ha topat amb el travesser. A partir d’aquest minut, l’enfrontament ha estat molt igualat i no hi ha hagut ocasions gaire clares.

Amb aquest triomf, el conjunt de Sant Joan Despí trenca amb la mala dinàmica de 4 partits sense guanya -3 empats i 1 derrota- i s’enfila fins a la sisena plaça de la competició.