Més futbol

A l’Estadi Miquel Coromina en record de Xavi Agustí

A l’Estadi Miquel Coromina de Banyoles s’hi ha celebrat un amistós entre els veterans del Banyoles i el Girona durant aquesta tarda. El matx s’ha fet en record de la figura de Xavi Agustí que va morir el juny de 2022 i que va ser jugador i entrenador als dos clubs. L’enfrontament ha començat a les cinc de la tarda i al descans s’ha fet l’homenatge a l’històric Agustí a través de la seva família que ha rebut un record dels clubs per on va passar; Banyoles, Olot, Figueres i Girona. Rams de flors, plaques commemoratives, samarretes personalitzades i firmades i altres obsequis que ajudaran a recordar a una de les figures més estimades del futbol gironí. L’anècdota de l’amistós entre els dos conjunts gironins ha sigut quan el Banyoles ha jugat durant uns minuts amb dotze jugadors per recordar, de forma irònica, al dia que Agustí va fer introduir més jugadors del compte a l’Escala. Era un dia de boira i el gironí ho va aprofitar per ser més viu que ningú. Una de les centenars anècdotes que va deixar Agustí arreu de les comarques gironines i catalanes.

En l’equip dels veterans banyolins hi havia: Esteve Matamala, Vita, Pep, Sile, Luque, Quim Farrés, Jordi Congost, Pitu Corominas, Galce, Villa, Rafel Torrent, Escandell, Abel Soler, Santi Buendia, Francesc Ayats, Angel Bustins, Pau Obrador i Àngel Busquets.

En el conjunt blanc-i-vermell ha estat encapçalat per Delfí Geli, president del club, en una llista de vint-i-un jugadors: Jull Sunyer, Jordi Fabrega, Albert Agustí, Jaume Pujolràs, Napo, Manel, Juli Fernández, Jordi Ruiz, Vador Solà, Joan Ferragut, Jordi Sòria, Miquel Canal, Dani, Toti, Jepi, Albert Serra, Fran, Piru, Jordi Matamala i Pitu Comadevall.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)