Duel per començar a mirar amunt

3a divisió FEF Els d’Àlex Marsal buscaran el seu quart triomf consecutiu a casa aquesta tarda (16:30h) contra la Pobla de Mafumet

El Peralada rep aquesta tarda la Pobla de Mafumet. Segon partit consecutiu a casa, i si els d’Àlex Marsal es fessin amb la victòria, sumarien el quart triomf consecutiu com a locals. Els xampanyers tornen aquesta tarda al Municipal després d’haver guanyat al Vilassar per 2-1.

El rival d’avui, la Pobla de Mafumet aterra a Peralada després d’haver empatat contra la Montañesa a casa i acumulant un total de 16 punts en 10 jornades. Aquests 16 punts, un més que els dels locals, els col·loquen en cinquena posició, dues per sobre que els d’Àlex Marsal que són els actuals setens.

El d’avui serà un duel per la part alta de la classificació on, de segur, el Peralada mirarà de continuar amb la bona dinàmica dels últims caps de setmana i començar a mirar cap amunt.