Més futbol

Èxit de la jornada de represa de la Lliga Genuine a Salou

El Futbol Salou Sports Center ha estat l’escenari aquest cap de setmana de la jornada inaugural de LaLiga Genuine 2023/24. En l’esdeveniment hi han participat els 46 equips participants de la competició, que han gaudit del bon clima i la organització per passar-ho bé tot gaudint del futbol.

Ja el divendres es va donar el tret de sortida al Nou Estadi Costa Daurada de Tarragona, on els equips van ser rebuts per una multitud d’aficionats, amics i familiars. Dissabte van començar els partits al Futbol Salolu Sports Center amb 69 enfrontaments que donaven els primers punts de les classificacions esportives i de fair play dels grups d’inclusió i esportivitat.

El bon clima i l’afluència de públic han fet les delícies dels participants, que en la segona fase es dividiran entre dos per jugar a Cadis, entre el 2 i el 4 de febrer, i a la Corunya l’altre meitat entre el 15 i el 17 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)