Champions

Atlético, Lazio i Dortmund certifiquen el pas als vuitens, i el City s’assegura el primer lloc

L’Atlético, la Lazio i el Dortmund han certificat aquesta nit el seu pas als vuitens de final després de les victòries contra el Feyenoord, el Celtic i el Milan, respectivament. Per la seva banda, el Manchester City s’ha assegurat el primer lloc del grup G després de remuntar un 0 a 2 inicial contra el Leipzig. El PSG, tot i l’empat davant el Newcastle, s’ho jugarà tot en l’última jornada.

En el grup E, l’Atlético i la Lazio s’han assegurat un lloc per als vuitens de final. La primera plaça del grup es decidirà en l’última jornada, on s’enfronten els dos equips. Els matalassers en tindrien prou amb un empat. Els de Simeone s’han imposat al Feyenoord (1-3) amb els gols en pròpia porta de Geertruida (14’) i Gimenez (81’), i un golàs de Mario Hermoso (57’). Wieffer havia escurçat distàncies en el minut 77. Per la seva banda, el conjunt italià ha superat el Celtic per 2 a 0 gràcies al doblet d’Immobile en el tram final del matx (82’ i 85’).

En el grup de la mort (F), el PSG ha salvat els mobles en l’últim sospir amb un penal a favor transformat per Mbappé (98’). Abans, el Newcastle s’havia avançat amb un gol d’Isak (24’). Tot i aquest empat, els de Luis Enrique no tenen assegurat els vuitens. S’ho jugaran tot en l’última jornada davant el Dortmund, que és líder amb 10 punts després de la victòria contra el Milan (1-3). Reus (10’), des del punt de penal, Bynoe-Gittens (59’) i Adeyemi (69’) han estat els golejadors de l’equip alemany.

En el grup G, el Manchester City, que ja tenia certificat el seu pas als vuitens, ha hagut de remar de valent per assegurar-se el primer lloc. Els de Guardiola s’han imposat al Leipzig (3-2) després de remuntar un 0 a 2 inicial. Els alemanys s’havien avançat amb un doblet d’Openda (13’ i 33’). A la represa, però, han sortit amb una marxa més i han capgirat el marcador amb els gols de Haland (54’), Foden (70’) i Julián Álvarez (87’). En l’altre duel del grup, el Young Boys s’ha imposat a l’Estrella Roja (2-0) amb gols de Nedelijkovic (8’) i Blum (29’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)