1a divisió FEF

Derrota d’un Nàstic superat a Salamanca (2-0)

Els tarragonins han quallat un partit molt fluix davant Unionistas, el pitjor de la temporada, i es queden sense la segona victòria consecutiva

El Nàstic de Tarragona ha perdut a Salamanca davant l’Unionistas (2-0) en un partit molt dolent del conjunt tarragoní. Els grana han jugat els pitjors 90 minuts de la temporada i no han tingut cap opció de sumar. Tot plegat en un partit on, a més, han vist com Pablo Fernández i Borja Martínez no han pogut acabar la primera meitat.

L’aterratge del Nàstic al partit ha sigut horrible. L’equip gairebé ni ha entrat al duel i al minut sis ha encaixat el primer gol. Una acció per banda dreta ha acabat amb una centrada que Ramiro Mayor ha pogut rematar sol i davant una oposició defensiva passiva, gens habitual en els de Dani Vidal. Una sensació de desconnexió que s’ha accentuat superat el minut 20 quan, en una centrada lateral, Dufur i Varo no s’han entès i han acabat regalant el gol a Mario Losada.

Ha pogut ser més gran la sagnia al marcador, però ho ha acabat sent en forma de baixes. Pablo s’ha endut un cop important al nas que, sense deixar de sagnar, l’ha obligat a retirar-se i deixar a l’equip sense referència ofensiva, ja mermat per les absències prèvies al partit. Al seu costat, Borja Martínez ha hagut d’abandonar el terreny de joc també, previsiblement, per molèsties musculars.

I en aquest context la sensació ha estat la d’un partit resolt tot i tenir encara molts minuts al davant. I així ha estat. El Nàstic ha seguit congelat enmig del fred del Reino de Sofía, pràcticament no ha rematat a porteria amb perill. Tampoc Unionistas a la segona meitat. Partit i tarda per oblidar al Reino de Sofía pel conjunt tarragoní que veu com no ha pogut sumar la segona victòria consecutiva després de trencar una mala dinàmica fa una setmana davant la Cultural Leonesa.