Copa

Orgull egarenc

Copa. El Terrassa s’acomiada del torneig competint i perdent per la mínima contra l’Alavés en un Olímpic amb més de 7.000 aficionats

Terrassa 0 Deportivo Alavés 1

TERRASSA:Marcos; Palacios, Jaouad, Neeskens, Lucas Viña; Víctor Morales (Davi Jiménez, 86’), Àlex Fernández (Pau Salvans, 62’); Gil Muntadas (Cervera, 62’), Jofre Cherta (Adri Lledó, 46’), Jordi Cano; i Pol Sánchez.DEPORTIVO ALAVÉS:Owono; Tenaglia, Maras, Rubén Duarte, Parada; Guevara, Benavídez; Álex Sola (Seli Diallo, 93’), Ropero (Hagi, 73’), Alkain (Rebbach, 73’); i Karrikaburu (Kike García, 73’).GOLS:0-1 (21’) Alkain.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny).T.G.:als visitants Álex Sola i Alkain.T.V.:cap.

El Terrassa va acomiadar-se de la copa. Va fer-ho amb orgull i dignitat, contra un primera divisió, el Deportivo Alavés, contra qui va competir i només va caure per la mínima (0-1), en un duel en què els visitants van acabar demanant l’hora. Malgrat la derrota, l’Olímpic, ple amb més de 7.000 aficionats, va ser una festa en què va regnar i decidir el solitari d’Alkain en el minut 21.

Una diana desafortunada per als locals, ja que la primera part va ser molt igualada. De fet, el Terrassa, que milita a segona divisió FEF, tres categories per sota de l’Alavés, va dominar l’esfèrica sense gaire profunditat, mentre que l’equip entrenat per Luis Garcia esperava per recuperar i transitar. No havia passat pràcticament res fins que una passada llarga del porter visitant Owono no va ser ben controlada per Jordi Palacios, l’últim home, que en el seu intent de neutralitzar-la la va deixar morta als peus d’Alkain (21’), que, sol davant Marcos, no va perdonar. No es va enfonsar però l’equip orientat per Chus Trujillo, que va insistir i, abans del descans, va donar un ensurt al rival amb un travesser després d’una centrada xut de Jordi Cano. En la segona meitat, l’Alavés va imposar-se més en el joc, encara que el resultat va mantenir viu el Terrassa, que fins al darrer moment va trepitjar l’àrea rival. Marxa amb el cap ben alt.