1a divisió FEF

Triomf del Cornellà per agafar aire (1-0)

L’equip de Gonzalo Riutort talla la imbatibilitat del Lugo a domicili

Cornellà 1 Lugo 0

CORNELLÀ: Meykher, Andreu, Ríos, Vilaplana, Kike López (Mas, 87’), Arranz, Caballero, Canario (Luisão, 79’), Vergés, Gonpi (Garrido, 82’) i Tenas.
LUGO: Tabuaço, Johaneko (Aranda, 83’), Gorka Pérez, Castrín, Javi Vázquez (Alberto López, 30’), Ojeda (Narro, 70’), Jozabed, Quintana (Aguza, 70’), Antonetti, Antoñín, Ledesma.
GOLS: 1-0 (60’) Canario (p).
ÀRBITRE: Morilla Turrión (comitè navarrès). T.G.: Gorka Pérez, Tenas, Ríos i Quintana.

El Cornellà s’imposa al Lugo (1-0) en un partit amb poc futbol i trenca la ratxa negativa, i és que l’equip català havia sumat un punt dels darrers dotze i veia com el marge respecte del descens quedava a només tres punts.

Al tram inicial, als dos conjunts els hi ha costat tenir continuïtat en el joc. Això sí, els dos equips han fet tremolar la fusta. Primer ho han fet els locals mitjançant Kike López en una jugada embolicada passat l’equador d’un primer temps ensopit. La rèplica visitant no s’ha fet esperar, i Ledesma, amb una rematada de cap, ha fet inútil l’estirada de Meykher, que ha vist, alleugerit, com el pal ha evitat el gol dels gallecs.

Passat pel túnel de vestidors, els de Gonzalo Riutort han sortit amb una marxa més, i una internada de Gonpi ha acabat en penal després que Johaneko agafés l’extrem de la samarreta. Canario, amb sang freda, ha obert la llauna des dels onze metres (1-0, 60’). Minuts després, Caballero ha estat a punt de doblar l’avantatge pels verds executant una falta directa des de la frontal de l’àrea que ha impactat en el travesser.

El Lugo ho ha provat en els últims instants amb més cor que cap, però els catalans han sabut mantenir un resultat preuat que els permet agafar aire, deixar la porteria a zero després de vuit jornades i guanyar un rival que aquest curs estava imbatut a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)