3a divisió FEF

Punt ben repartit

3a divisió FEF L’Olot i el Girona B firmen les taules en un duel igualat; els garrotxins perden el lideratge al Municipal

Olot 0 Girona B 0

OLOT:Mourin, Barnils, Bigas, Blázquez (Manzano, 59’), Perone, Uri, Juvanteny, Moha, Forés (Maynau, 10’), Mas i Ufano (Terma, 59’).GIRONA B:Lucas, Alegre (Farrés, 86’), Gerard, Monju, Antal, Almansa, Almena, Dmytro, Ot, Enric (Minsu, 68’) i Wadi (Shin, 76’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:Als locals Bigas i Moha. Al visitant Dmytro.T.V.:Cap.PÚBLIC:1.153 espectadors.

El duel gironí de la jornada es va viure a Olot entre els gironins i els garrotxins, que van perdre el lideratge amb l’empat a zero final. Els primers minuts van ser igualats pel que fa a les ocasions. La mala notícia del matx va ser la lesió d’Arnau Forés en la primera arribada local. El jugador de Sant Gregori va haver de sortir del Municipal en ambulància per una fractura a la clavícula després de xocar amb Lucas. Marc Mas, pels locals, i Almansa, pels visitants, posaven a prova els porters. Eren minuts en què els equips deixaven espais al mig del camp. En el minut 25, l’àrbitre va anul·lar un gol d’Enric Garcia, que pescava un refús de Mourin en un xut d’Almena, per fora de joc. Almansa era l’home que estava inhabilitat. Abans del descans, Mas va fer lluir Lucas en un xut al pal llarg des de la frontal. El filial blanc-i-vermell dominava el partit a través de transicions.

En la segona part, tot i iniciar amb un intercanvi de cops amb Enric i Maynau com a protagonistes, l’Olot va fer un pas endavant amb l’entrada de Terma i Manzano al terreny de joc. Al Girona, per contra, li costava cada vegada més trepitjar àrea rival. Wadi, en un contracop, va veure com Barnils, ràpid al tall, li blocava un xut perillós a dins l’àrea. Mas va tornar a disposar d’una bona ocasió en el 75’ i l’Olot posava una marxa més en la centrada per banda per carregar l’àrea. L’entrada de Farrés en els darrers minuts era una declaració d’intencions dels de Mora, que van fer bo un empat a Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)