1a divisió

El Madrid goleja el Vila-real i dorm líder (4-1)

1a divisió. Partit molt accidentat, amb quatre lesionats: Alaba, Mendy, Baena i Gerard Moreno

Real Madrid 4 Vila-real 1

REAL MADRID:Lunin, Lucas, Rüdiger, Alaba (Nacho, 35’), Mendy (Fran García, 46’), Valverde, Modric, Kroos (Tcouameni, 79’), Bellingham (Ceballos, 78’), Brahim (Joselu, 84’) i Rodrygo.VILA-REAL:Jorgensen, Adri Altimira, Albiol (Jorge Cuenca, 46’), Mandi, Pedraza, Ilias (Trigueros, 74’), Capoue, Parejo, Álex Baena (Terrats, 29’), Gerard Moreno (Sorloth, 46’), Morales (Brereton, 79’).GOLS:1-0 (25’) Bellingham. 2-0 (37’) Rodrygo. 2-1 (54’) Morales. 3-1 (64’) Brahim Díaz. 4-1 (68’) Modric.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez. T.G.: a Bellingham, Tchouameni, Adri Altimira, Capoue, Ilias.

Golejada del Real Madrid al Bernabéu contra el Vila-real de Marcelino que li permet assaltar el lideratge i posar pressió a un Girona que demà tancarà la jornada a Montilivi contra l’Alavés. Còmode triomf de l’equip de Carlo Ancelotti, que ha guanyat el partit però ha perdut Alaba i Mendy per lesió. Preocupa especialment Alaba, que ha marxat del camp sense poder recolzar la cama esquerra, amb molt dolor al genoll. Si es confirma la greu lesió del central seria una nova lesió de gravetat en el genoll per a un Madrid que aquesta temporada ja ha perdut Courtois, Militao i Arda Guler per aquest motiu.

Ha estat un partit delicat quant al tema físic, perquè a banda dels casos d’Alaba i Mendy, en la primera meitat també s’han hagut de retirar del partit Álex Baena, després d’una forta trepitjada de Lucas, i Gerard Moreno.

Bellingham, de cap, i Rodrygo, en un gol validat pel VAR, han avançat el Madrid abans del descans. Brahim Díaz, amb un golàs en una acció individual, ha tornat a donar oxigen al Madrid després que Morales hagués reduït diferències en el 54’. El Madrid ha estat superior. Modric, que en el primer temps havia enviat una pilota al travesser, ha tancat el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)