1a femenina

Derrota del Llevant Les Planes contra la Real Societat (0-2)

El Llevant les Planes encadena el sisè partit sense guanyar en lliga. Les de Ferran Cabello s’han vist superades per la Real Societat, que també necessitada de punts, ha sentenciat el partit amb un 0-2 al minut 35’ de joc.

El partit a Sant Joan Despí ha començat força igualat, però la Real no ha esperat gaire per donar un cop sobre la taula, i no només dominar el partit, sinó també avançar-se. A les de Natàlia Arroyo només els ha calgut una primera arribada per obrir el marcador. A pilota parada Jensen, que estava totalment sola, ha pogut rematar tranquil·lament el centre d’Andreia i avançar-se al minut 11 de partit. La mitja hora restant ha continuat controlada per les visitants, però, el Llevant també ha tingut alguna ocasió per dir la seva. Tot i això, al 35’, Francis ha firmat el segon de la Real. La jugada ha començat per banda dreta amb Jensen com a protagonista, Cáceres l’ha parat, però no l’ha aconseguit atrapar, i Francis que era davant l’àrea preparada, només l’ha hagut d’acompanyar per anotar la segona diana de les basques. I la primera part no hi ha hagut temps per més.

El segon temps, el Llevant ha sortit amb ganes de revertir el resultat, però una Real ben col·locada no els ho ha permès. A ritme de la insistència de Julve, el Llevant s’ha anat animant a poc a poc, però les d’Arroyo també han anat dient la seva i gran part del partit s’ha jugat al mig del camp. Amb ja les cames més cansades i la poca efectivitat per part dels dos conjunts, el marcador no s’ha mogut en la segona meitat. I el Llevant, tot i una millora en els segons 45 minuts, s’ha hagut de conformar amb el resultat sentenciat al minut 35’ i encadena sis partits sense guanyar.