1a divisió FEF

El Cornellà remunta contra el Celta i talla la sequera golejadora (2-1)

El conjunt verd talla una mala dinàmica de quatre derrotes consecutives i torna a marcar després de 474 minuts amb una remuntada al tram final

El Cornellà torna a veure porteria després de 474 minuts, talla una dinàmica negativa de quatre derrotes consecutives i remunta al tram final contra el Celta Fortuna, gràcies a una bona reacció de l’equip en l’última mitja hora de joc que ha propiciat els gols de Joel López en pròpia porteria i de Caballero.

El primer temps ha tingut poques ocasions, si bé és cert que els visitants han gaudit de les més clares. La més perillosa dels gallecs ha arribat quan Alfon ha enviat una pilota a la fusta (29’). Minuts abans, Hugo Álvarez, amb una rematada de cap, ha obligat Miño a intervenir providencialment (12’). Per la seva banda, els verds han tingut l’empat abans del descans, quan Armando ho ha provat amb un xut des de fora de l’àrea al que Ruly, porter del Celta, ha respost amb una bona aturada (40’).

La cosa s’ha animat un cop passat pel túnel de vestidors. L’equip de Vigo ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc de Yoel Lago, que havia enviat al fons de la xarxa amb el cap una centrada provinent d’una falta lateral des de banda dreta (48’), mentre que Kike Ríos ha estat a punt d’assolir la igualada en un córner (50’).

El filial del Celta s’ha avançat abans d’arribar a l’hora de partit gràcies a una acció individual d’Hugo Álvarez, que ha retallat dins l’àrea per finalitzar amb l’interior de la bota un xut encreuat ajustat al pal dret de la porteria de Miño (0-1, 58’).

A partir d’aquí, el Cornellà ha dut la iniciativa. Kike Ríos, de nou, s’ha quedat ben a prop d’empatar en un servei de cantonada amb una rematada que ha sortit fregant el pal (67’), i Caballero també ho ha provat des de lluny amb un xut que Ruly ha desviat amb els punys (81’).

Finalment, la insistència ha donat els seus fruits i els locals han empatat amb un gol en pròpia de Joel López, que s’ha introduït la pilota a la seva porteria en l’intent de rebutjar una centrada d’Armando des de banda esquerra (1-1, 84’).

El Cornellà no s’ha aturat aquí, ha volgut més i ha vist premiada la seva ambició amb la diana definitiva de Caballero, que ha convertit entre els tres pals un potent xut des de dins l’àrea, en una posició escorada, després de baixar amb el pit una centrada des de l’esquerra de Mendes (2-1, 89’).

El triomf dona aire al conjunt dirigit per Gonzalo Riutort, que agafa marge amb una distància momentània de tres punts respecte de la zona de descens, que marca el Sabadell.