Remuntada exprés de l’Olot contra la Pobla (2-1)

L’Olot ha guanyat la Pobla de Mafumet gràcies a una remuntada exprés lligada en dos minuts eufòrics al municipal (2-1). Els visitants s’han avançat en el primer acte des del punt de penal (35’) i als olotins els ha costat Deu i ajuda reaccionar. En la segona part, els canvis ofensius no han fet activat als garrotxins però sí l’entrada d’Albert Blázquez, que des de la dreta ha fet diverses centrades que Roquet i Marc Mas han fet bones al 84 i al 86 per sumar tres punts d’or.

La primera part ha estat plana i avorrida, gairebé sense ocasions de gol. Ben aviat, l’Olot ha gaudit de la millor arribada a través d’un cop de cap de Barnils que ha marxat fora per damunt del travesser (5’). La Pobla de Mafumet ha intentat despertar-se i Guzmán ha intentat un xut llunyà que no ha trobat porteria i en el 35 el col·legiat ha xiulat una pena màxima dubtosa d’Uri Ayala que Barragán ha executat per establir el 0-1.

En la segona part l’Olot s’ha mantingut espès i sense idees en atac tot i gaudir de la possessió. Bigas ha salvat el segon sota pals (53’) i ni l’ensurt, ni els canvis ofensius han reactivat als de la Garrotxa, que això sí, han fet una accelerada breu i intensa per donar la volta al marcador en dos minuts.

I tot, gràcies a la sortida de Blázquez al camp, que per la dreta s’ha tret de la màniga diverses centrades que han fet mal als tarragonins. La primera l’ha aprofitat Roquet després d’algun refús defensiu (84’) i la segona Marc Mas, que no ha perdonat davant del porter (86’).

Els dos minuts màgics permeten als de Pedro Dólera continuar en la primera posició amb un marge de tres punts respecte l’Hospitalet, el segon classificat.