3a divisió FEF

L’Olot no es vol aturar al camp de la Grama

L’Olot visita aquest migdia a la Fundació Esportiva Grama en la jornada 20 de tercera divisió (11:45h). El conjunt de Pedro Dólera vol continuar amb la bona dinàmica de resultats, guanyant els quatre darreres enfrontaments. Per defensar el liderat, ara amb tres punts de marge respecte l’Hospitalet, el tècnic de l’Olot té el dubte de Pablo Ulfano i Bruno Perone; amb qui no podrà comptar al cent per cent Dólera és Arnau Forés que rebrà l’alta mèdica d’aquí poc.

Al davant hi haurà la Grama que s’ha reforçat durant aquest gener i que vol lluitar per entrar en la zona de play-off. El conjunt barceloní està situada en vuitena posició a dos punts del Prat, qui marca les posicions de promoció. En l’enfrontament entre els dos equips de la primera volta, l’Olot va endur-se els tres punts (2-1), també va guanyar al camp de futbol de Santa Coloma de Gramanet en la Copa Catalunya (3-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)