El Peralada guanya al darrer minut a la Rapitenca (1-0)

3a divisó FEF Marc Medina marca al darrer minut de penal i dóna el tres punts al conjunt d’Alex Marsal a casa contra la Rapitenca, el cuer (1-0)

A Peralada han tornat a celebrar una victòria. Aquesta vegada, però, patint al darrer minut en un penal al temps de descompte, Marc Medina ha estat l’autor del gol (1-0). El matx ha començat amb un conjunt empordanès molt incisiu en la pressió, tot i no disposar de gaires ocasions, han posat la por al cos a la Rapitenca que defensa l’empat a zero. De mica en mica, els visitants han fet una passa endavant i han contrarestat el bon començament verd-i-blanc. La primera meitat ha acabat amb empat a zero.

A la represa, Ferri ha pogut trepitjar àrea rival, però no ha trobat un company per rematar. L’esfèrica ha passejat per la línia de l’àrea petita. A partir del minut 70, Jona Morilla ha salvat al seu conjunt sota de pals. La primera aturant un xut potent de Jose Carlos i després en una rematada molta clara del mateix davanter i que Morilla ha hagut d’enviar a córner. Al darrer tram, Morilla s’ha tornat a fer gran en una sortida de la porteria després d’una jugada dividida. La sort ha estat de cares del Peralada que ha vist com el col·legiat li xiulava un penal a favor al temps de descompte. Marc Medina, amb sang freda, ha enganyat al porter i ha portat els tres punts al conjunt de Marsal que trenca amb la mala dinàmica de quatre enfrontaments on havia perdut. Els gironins se situen sisens amb 28 punts, a tan sols 1 del play-off que el marca el Prat, amb un partit menys.