Territorial

Raül Agné, nou director de futbol del Figueres

El Figueres, que actualment jugaria la promoció a 3a divisió FEF al final de temporada com a tercer classificat de la Lliga Elit, vol fer passes endavant amb el nou projecte per tornar a ser un equip referent a la demarcació gironina i per això ha apostat per confiar el càrrec de director de futbol a Raül Agné. El de Maquinensa, que també assumirà la direcció de l’àrea de metodologia del club, ha estat presentat aquesta tarda a Vilatenim. Agné ha estat acompanyat pel president de l’entitat, Dani Sala, i el vicepresident de l’àrea esportiva, Nitus Santos. També hi han estat presents diversos directius i tècnics del club.

Després de la presentació, Raül Agné començarà a treballar des d’ara mateix per a planificar la feina per a la temporada vinent, i és que ha signat un contracte de tres anys que posa de manifest la implicació del tècnic amb el conjunt figuerenc, en el que va ser jugador i en el que fins ara també era entrenador del futbol base. “La vida em va portar aquí fa molts anys i aquí m’he quedat”, ha dit Agné, que també ha reconegut que “després de vint anys fent d’entrenador professional, ja no soc feliç amb aquesta feina” i per això aposta per un nou repte en un “projecte engrescador” en el qual l’aspecte formatiu del futbol base unionista tindrà un paper destacat. “La formació sempre m’ha agradat”, ha explicat abans d’assegurar que la situació actual del Figueres, amb una nova junta il·lusionada i compromesa al capdavant “és la ideal” per a tirar endavant el projecte de rellançar la Unió “com el club de referència a la comarca”.

Per la seva part, el president Dani Sala ha agraït que Raül Agné “hagi confiat en el nostre club, la seva incorporació ens ajuda a consolidar el projecte que vam iniciar l’agost de l’any passat i amb ella ja comencem la planificar la pròxima temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)