1a divisió FEF

El Cornellà suma un punt contra l’Osasuna B (0-0)

Cornellà i Osasuna B han empatat en un partit que no han passat gaires coses a l’àrea (0-0). Els verds han tingut el gol de la victòria en el primer temps, però no s’ha afinat bé la punteria. Amb l’empat, els catalans sumen 30 punts, quatre més que el Tarazona, equip que marca el descens.

Els primers vint minuts del matx han sigut plàcids sense gaires aproximacions entre dos equips que es tenien respecte l’un a l’altre. A partir de l’equador del primer temps, els locals han fet un pas endavant i han disposat de bones ocasions per inaugruar el marcador. Primer amb un xut potent d’Armando Ortiz que no ha trobat porteria per ben poc. L’esfèrica ha sortit fregant el pal llarg. Pocs minuts més tard, Claudio Mentes ha rematat una centrada des de la dreta que el porter del filial de l’Osasuna, Stamatakis, ha aturat. S’ha estat a punt de cantar el gol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Un intercanvi de targetes grogues -Kike Ríos i Osambela- i alguna aproximació sense xut a porteria, han servit perquè s’esgotés la primera meitat sense cap gol.

A la represa, la tònica de màxima igualtat ha continuitat igual. Sense xuts a porteria i amb un conjunt verd que prenia la iniciativa de la pilota. Gonzalo Riutort ha decidit fer el primer canvi del matx i ha situat al terreny de joc a Luisao per Teddy al minut seixanta-quatre. I Gonpi, per revolucionar l’atac, deu minuts més tard.

L’últim quart hora de matx no hi ha hagut cap acció perillosa i l’empat a zero ha regnat fins al final partit. Els de Riutort sumen un punt més i continuen amb la bona dinàmica de cinc partits sense perdre. La pròxima setmana s’enfronten a la Real Sociedad B, partit clau per mirar d’enganxar-se a la zona mitja de la taula.