3a divisió FEF

El primer test de la setmana gran

3a FEF. L’Olot inicia contra el Mollerussa (17 h) el primer dels tres duels al municipal en set dies amb la final de la copa Catalunya en l’horitzó

L’Olot inicia avui al municipal una setmana que li pot canviar la vida. El conjunt dirigit per Pedro Dólera disputarà en vuit dies tres partits al seu estadi que el poden ajudar a consolidar una mica més el lideratge del grup cinquè de tercera FEF, actualment amb un marge de quatre punts respecte de l’Hospitalet, que el va superar en l’última jornada (1-0) i, a més, l’equip olotí podria aixecar el seu primer títol de la copa Catalunya en els seus 103 anys d’història.

El primer test dels garrotxins serà contra un Mollerussa que lluita per sortir de la part baixa de la taula i que a domicili baixa el rendiment respecte a quan juga com a local –només dues victòries com a visitants per sis quan juga a casa–. Entre els dos duels de lliga –el diumenge 24 de març rebran el Vilassar, el tercer classificat–, l’Olot disputarà el que el mateix president del club, Joan Agustí, ha catalogat com “el partit més important de la història del club”. Ho faran com a amfitrions de la final de la copa Catalunya contra l’Andorra de segona A (dimecres a les 19 h), en un matx que es preveu trepidant amb els del Principat penúltims a Plata i més pendents d’obtenir la salvació que de res més –els d’Eder Sarabia són a dos punts de la permanència.

A Olot comença una setmana que pot ser per recordar en el sentit positiu, però també perillosa si en la lliga tiren per terra el marge cada cop més petit amb l’Hospitalet en la lluita pel títol i l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)