1a divisió FEF

Poc futbol en un gran escenari (0-0)

El Cornellà i el Gimnàstic s’anul·len mútuament en atac i són incapaços de veure porteria en un Stage Front Stadium que aplega 5.642 espectadors

El Cornellà i el Gimnàstic són incapaços de veure porteria en un escenari imponent com l’Stage Front Stadium i empaten sense gols en un enfrontament en què Clau Mendes, amb dues rematades pels locals, i Pablo Fernández, amb un mà a mà errat davant Miño per part visitant, han protagonitzat les ocasions més clares a la segona meitat.

Els del Baix Llobregat encadenen la setena jornada sense perdre, amb un balanç de tres victòries i quatre empats. Els de la Costa Daurada enllacen el sisè partit puntuant a domicili, on han sumat 14 dels darrers 18 punts havent encaixat només un gol.

El conjunt grana ha arrencat amb més espurna que l’equip dirigit per Gonzalo Riutort. Gorostidi ha rematat sense trobar porteria una centrada de Joan Oriol des de la banda esquerra (8’), mentre que, instants més tard, Marc Fernández ha buscat el pal llarg amb un xut que Miño ha aturat (9’). D’altra banda, la més clara dels verds l’ha tingut Mendes amb una rematada de cap que ha obligat Varo a estirar-se per evitar el gol (19’).

Els tarragonins han estat ben a prop d’obrir la llauna a la represa, quan una passada espectacular de Gorostidi amb l’exterior de la bota ha habilitat Pablo Fernández, que no ha pogut batre Miño en el mà a mà (56’). La rèplica dels locals, però, no s’ha fet esperar, i Clau Mendes ha enviat la pilota als núvols amb la cama esquerra després de retallar un defensor dins l’àrea (68’).

Els cornellanencs han pogut endur-se el triomf a les acaballes, però Varo ha tornat a aparèixer per aturar una nova rematada de cap de Clau Mendes, que ha connectat amb una centrada de Robert Simón des de la banda dreta (89’).

Amb aquest resultat, el Cornellà arriba als 34 punts, encadena quatre partits sense perdre a casa, amb un triomf i tres empats consecutius sense gols, i es manté sis punts per sobre de la zona de descens. El Nàstic, que només ha perdut una de les darreres 13 jornades i suma 51 punts, en queda a tan sols un del líder del grup 1 de primera FEF, el Deportivo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)