Roquet torna l’Olot al camí de la victòria (2-1)

Els olotins superen el Mollerussa amb un gol en el minut 90 i tornen a obrir un forat de set punts respecte l’Hospitalet, que juga demà

L’Olot torna a somriure. Patint, i havent de recórrer a l’èpica, però els de Pedro Dólera s’han retrobat amb la victòria contra el Mollerussa al municipal (2-1). No ha estat el millor partit dels olotins, sobretot amb pilota, però sí que l’equip ha mantingut la tensió durant els noranta minuts i aprofitar les ocasions que han tingut. Marc Mas en la primera part, fent l’1-0, i Roquet quan ja s’esgotava el temps amb el 2-1 definitiu (90’).

El partit no ha començat amb bones sensacions per a l’Olot, que ha vist com el Mollerussa li discutia el domini del partit i ha gaudit de la primera ocasió amb un xut de Bernat. A poc a poc, però, els de Dólera s’han tret la son de les orelles i ha acabat apareixent Marc Mas. El silenc ha perdonat primer en una acció davant el porter, però en la següent jugada no ha perdonat una segona vegada. Moha ha recuperat l’esfèrica en posició d’extrem i ha fet una centrada al segon pal que Marc Mas ha rematat de cap al fons de la porteria (17’). Semblava que el gol donaria ales als olotins, però el Mollerussa ha empatat ràpid amb un golàs de Nil Sauret, que des de fora l’àrea s’ha inventat un xut a l’escaire (24’). No hi ha hagut gaires més ocasions en la primera part, i és que només Forés s’ha acostat al gol en els minuts finals.

La segona part tampoc ha començat amb gaire ritme. Juvi no ha pogut aprofitar per ben poc una passada de Marc Mas (53’) perquè un defensa se li ha anticipat quan ja ensumava el gol, però entre els dos equips no han fet cap xut, ni a porteria ni a fora, fins al tram final. Com en la primera part, però amb Roquet de protagonista, l’Olot ha perdonat una vegada, però no dues. El davanter ha xutat alt en el 85’, però en el 90 ha trobat porteria i ha fet embogir el municipal amb el 2-1 definitiu.