1a divisió FEF

El Sabadell suma un punt contra un Deportivo poc esportiu (1-1)

El Sabadell suma un bon punt a Riazor contra un Deportivo que ha trobat l’empat al minut 90 en una acció poc esportiva després de no tornar l’esfèrica als catalans (1-1).

La primera meitat a Riazor ha estat molt bona per part d’un Sabadell que ha fet bo el gol de Pau Resa amb el cap al fil del descans. El matx ha començat amb un conjunt arlequinat fregant el gol; Marc Domenech ha enviat la pilota al pal després d’un xut amb la cama esquerra que Germán ha desviat. El primer quart d’hora ha sigut bo per l’equip català que ha dominat, tot i alguna arribada perillosa de Lucas Pérez.

Al minut 21 s’ha hagut d’aturar el joc per assistir i substituir al jugador visitat Marcos Baselega amb molèsties físiques, en el seu lloc ha entrat Marru. El Depor cada cop mossegava més, amb dues accions consecutives de Yeremay que primer no ha trobar porteria i segon, ha fet brillar a Ortolà. Al fil desl descans el Sabadell ha estat més efectiu i ha obert la llauna del marcador amb una bona rematada de cap de Resta que ha fet emmudir el feu gallec.

A la represa, el més difícil ja estava fet i els arlequinats havien de mantenir el marcador. A l’inici, els gallecs han fet una passa endavant i han fregat el gol en dues accions de Villares i Yeremay que Ortolà i la defensa catalana han evitat en dues bones accions.

Semblava que l’empat estava a punt de caure, sobretot després d’un penal favorable al Depor que Lucas Pérez ha enviat als núvols. Els catalans s’han multiplicat en defensa per arribar a les ajudes en l’atac per banda local. Al minut 90 el Deportivo ha empatat en una acció molt poc esportiva perquè no ha tornat una esfèrica a un Sabadell que l’havia tret fora per assistir al local Yeremay. S’han afegit quatre minuts a Riazor que no han canviat el resultat final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)