Mal dia a l’oficina per al Peralada (3-0)

3a divisió FEF. Els xampanyers cauen amb claredat a Vilafranca, continuen sense trobar la fórmula a domicili i veuen tallada la ratxa de cinc jornades sense perdre

El Peralada és superat de forma clara pel Vilafranca, l’equip menys golejador del grup 5 de tercera FEF abans de començar la jornada 25 (20), que tot i sumar els tres punts continua en zona de descens, i veu tallada la ratxa de cinc jornades sense perdre, en què havia sumat dues victòries i tres empats.

Els xampanyers han tingut les seves opcions a la primera part, amb dues rematades de cap de Padilla (19’) i Gelmà (24’) aturades per Varo, el porter local, però els de l’Alt Penedès han aprofitat dues desconnexions del conjunt dirigit per Àlex Marsal en tres minuts per establir el 2-0 en el marcador abans del descans.

La primera diana ha estat obra d’Adri Toro, que ha rematat al fons de la xarxa una centrada lateral (1-0, 33’), mentre que David Toro, que ha completat una bona jugada individual, ha estat l’autor de la segona (2-0, 36’). El Vilafranca ha encarrilat el triomf quan, superada l’hora de joc, Frutos ha anotat el tercer amb un xut des d’una posició escorada (3-0, 65’).

Ja a les acaballes, Jona Morilla ha evitat que els locals ampliessin encara més l’avantatge en aturar un mà a mà amb Aumatell (83’). Els alt-empordanesos han pogut fer el gol de l’honor, però els visitants no han estat encertats en cap de les dues àrees.

Els verd-i-blancs continuen negats a domicili, on només sumen 8 punts (tan sols un triomf) i 6 gols a favor en 12 jornades. Precisament el rival d’avui, el Vilafranca, és l’únic conjunt del grup 5 que ha sumat menys punts fora de casa (6).

Amb aquesta derrota, els gironins, que abans de començar la jornada es trobaven a un punt del play-off, queden pendents del que faci el Reus Reddis aquesta tarda (18h) a casa davant el Badalona per saber a quants en quedaran de la promoció d’ascens.