1a divisió

El CTA defensa Martínez Munuera

El comunicat que va fer ahir el Real Madrid en què va indicar que va presentar una denúncia al comitè de disciplina de la federació espanyola contra Martínez Munuera, l’àrbitre del partit de dissabte al camp de l’Osasuna, continua fent parlar. Aquest matí, Osasuna ha ofert resposta, exigint una rectificació als mitjans que relacionin El Sadar amb el racisme. I aquesta tarda ha estat el Comitè Tècnic d’Àrbitres, qui ha dit la seva.

“El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la RFEF vol expressar el seu total i incondicional suport a l’àrbitre de Primera Divisió Juan Martínez Munuera, després de les injustes acusacions abocades pel Real Madrid C.F. en la seva denúncia davant del Comitè de Competició”, ha iniciat l’ens. “Hem d’aclarir que, una vegada revisats els àudios del partit, no s’escolta cap indicació de cap jugador del Real Madrid C.F. sobre aquesta qüestió ni, finalitzat el partit, el delegat del club va posar en coneixement de l’àrbitre cap incident relacionat amb aquests crits o càntics, tal com li faculta l’article 258, sobre els delegats de club, del Reglament General de la RFEF”, ha seguit. “El Reial Madrid C.F. desconeix que l’Oficial Informador del partit, que pertany al Comitè Tècnic d’Àrbitres, sí que va reflectir al seu informe aquells incidents de públic que va considerar significatius, complint les seves funcions com a Oficial Especialitzat en la lluita contra la violència, el racisme i la xenofòbia que li atorga el Reglament General de la RFEF, i que sadjunta a aquest comunicat. Perquè no hi hagi cap dubte sobre aquest document, es pot comprovar com l’oficial informador signa el seu informe el diumenge 17 de març a les 14.43 h. Aquests informes s’envien a l’òrgan disciplinari de la RFEF en finalitzar cada jornada, com es fa des de feia diverses temporades” ha indicat. “El CTA és obert a encapçalar, participar o col·laborar en qualsevol iniciativa que els estaments del futbol designin per combatre i eradicar la violència, el racisme, la xenofòbia o la intolerància al nostre esport. Els àrbitres som els principals destinataris de la violència verbal i física que es produeix a tots els camps de futbol i, per això, els màxims interessats a expulsar-la del futbol”, ha afegit el CTA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)