Més futbol

El pare de Neymar no abonarà la fiança d’Alves

Cas Alves. El pare del jugador ha emès un comunicat

Després que dimecres Dani Alves rebés la llibertat provisional, avui una congregació de mitjans gràfics s’ha agermanat a les portes de Brians 2 per enregistrar la sortida del brasiler, però l’escena finalment no ha tingut lloc. L’entorn d’Alves tenia fins les dues del migdia per abonar el milió d’euros de la fiança i això no s’ha produït. El brasiler, podrà abandonar la presó quan pagui la fiança (el pagament que es pot fer de dilluns a divendres de 9 h a 14 h) i entregui els seus dos passaports.

El cas és que el pare de Neymar, a qui s’havia vinculat com a possible avalador, ha emès un comunicat on afirma que no abonarà ell el milió d’euros: “Com tothom sap, al principi vaig ajudar Dani Alves, que no estava vinculat amb cap demanda. En aquest segon moment, en una situació diferent a l’anterior, en què els Tribunals espanyols ja s’han pronunciat a favor de la condemna, s’especula i s’intenta associar el meu nom i el del meu fill a un assumpte que avui ja no ens correspon. Espero que Daniel trobi amb la seva pròpia família totes les respostes que busca. Per a nosaltres, per a la meva família, l’assumpte s’ha acabat”, explica en el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)