3a divisió FEF

No hi ha temps per perdre

3a divisió FEF. El conjunt de Pedro Dólera rep al Vilassar de Mar aquesta tarda després de la derrota de dimecres a la final de la Copa Catalunya contra l’Andorra

Després de la derrota de dimecres en la final de la Copa Catalunya contra l’Andorra (equip de Segona A), l’Olot no té temps per perdre. Toca tornar a la rutina de la lliga i avui tenen una nova cita al Municipal. Aquesta tarda (17 h) els homes de Dólera reben el Vilassar de Mar, tercer en la taula.

Els maresmencs arriben havent guanyat els últims tres partits contra la Montañesa, el Mollerussa i el Vilafranca. Amb 46 punts acumulats se situen a 11 de l’Olot, quatre de l’Hospitalet i 11 respecte del sisè, el Reus, que marca la primera plaça fora de la promoció d’ascens. Els homes de Alberto Aybar, que dirigeix el conjunt per sisena temporada consecutiva, és el millor local on han sumat 30 punts. Com a visitants, en canvi, només n’han rascat 16.

Els olotins hauran de fer front a la ressaca anímica i física per continuar a dalt de tot de la classificació fent coixí i arribar al partit del Prat, quart classificat, amb el màxim de tranquil·litat.

En l’anada a Vilassar de Mar el partit va acabar com havia començat amb el 0-0 al marcador. Per la tornada d’avui, Dólera no podrà comptar amb Uri Ayala i Bruno Perone, tots dos són baixa per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)