3a divisió FEF

L’Escala remunta al camp de la FE Grama i s’apropa a les posicions de play-off

L’Escala ha tret pit i després d’una dura derrota la setmana passada i un empat en el derbi altempordanès l’anterior, avui s’han retrobat amb la victòria i ho han fet amb una remuntada al camp de la FE Grama.

L’Escala s’enfrontava a tota una final avui al camp de la FE Grama per poder lluitar el que queda de temporada per entrar a les posicions de promoció d’ascens. I no ha començat de la millor manera. Després d’una primera ocasió dels locals al minut 3 que ha refusat bé Nacho Ferretti sota pals, no ha tornat a haver-hi ocasions fins a la mitja hora de partit. Nil Pradas ho ha tornat a intentar al minut 30’ però la pilota ha sortit massa alta. Però aviat ha arribat el gol. Tres minuts després Palomeque ha obert la llauna i amb els colomencs per davant, el partit ha marxat al descans.

A la represa, conscients que es tractava d’una final, els homes d’Aday han sortit a defensar-ho i al minut 56’ ja celebraven l’empat firmat per Pime. I exactament deu minuts després marcaven el segon gol de la mà de Aparicio que els confirmava la remuntada. Els locals han provat de rascar alguna ocasió, però cap ha resultat efectiva i els altempordanesos han sabut aguantar sense problemes fins que han acabat els sis minuts de descompte.

I xiulat el final, el conjunt d’Aday Benítez, que justament avui tornava a la banqueta després de quatre partits de sanció, s’ha endut els tres punts que els deixen a només un punt de la cinquena posició, la primera que els deixaria accedir a jugar la promoció d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)