1a femenina

El Llevant les Planes continua sense guanyar (1-1)

Avui tampoc ha pogut ser. El Llevant les Planes ha sumat una nova jornada sense guanyar, si bé almenys tampoc ha perdut davant el Vila-real (1-1). Empat de les de Sant Joan Despí que no canvia massa l’escenari: les de Ferran Cabello tenen cinc punts de marge respecte al descens.

El duel no ha arrencat bé per a les catalanes, ja que el conjunt visitant s’ha avançat quan només s’havia disputat el primer quart d’hora. Una rematada de Kanteh al pal l’ha recollit McKenna per obrir la llauna (15’). El Llevant les Planes ha buscat l’empat abans del descans. Melanie ha pogut marcar, però l’acció ha estat invalidada per fora de joc (36’). En una de les últimes accions de la primera part, Mrabet ha topat amb el pal (44’).

El cert és que els avisos de les locals han estat més perillosos que els del Vila-real. Chebbak n’ha tingut un parell (52’ i 61’) abans que, ara sí, Jessica Martínez hagi igualat l’electrònic. Un malentès entre la defensa i la portera visitant ha propiciat que la davantera marqués (65’). El gol ha esperonat al Llevant les Planes i a la seva afició, però el marcador ja no s’ha mogut.