3a divisió FEF

L’Olot venç el Vilassar de Mar i té molt clar el seu veritable objectiu (1-0)

3a divisió FEF. El líder es desfà del tercer classificat amb un gol de Barnils a pilota aturada (76’) i es distancia a 10 punts del seu perseguidor, l’Hospitalet

La UE Olot s’ha refet de la derrota de dimecres en la tanda de penals de la final de la copa Catalunya davant l’Andorra (1-1, 2-4) de la millor manera possible, encadenant el segon triomf en lliga davant la UE Vilassar de Mar, que venia de guanyar sis de les darreres set jornades, i aprofitant la derrota de l’Hospitalet, que ha perdut inesperadament a casa davant la Rapitenca (1-2). La combinació de resultats permet als garrotxins situar-se a 10 punts de distància del segon classificat.

Batalla ha blocat un xut d’Elhadji (14’) que ha suposat la primera oportunitat d’un primer temps en què hi ha hagut molt de respecte entre els dos conjunts i poques aproximacions de perill. Als olotins els hi ha costat finalitzar jugades i només han pogut inquietar la porteria rival amb una rematada de cap de Marc Mas a pilota aturada que ha sortit per damunt del travesser (29’).

Els locals han sortit amb més empenta a la represa. Ufano, de cap, (48’), Mas, amb un llançament de falta directe (54’), Pedro del Campo, des de la distància (62’), Forés, en un mà a mà amb el porter (65’) i Urri, a la mitja volta (67’), han provat d’obrir la llauna sense encert. Després de l’allau d’arribades del conjunt de Pedro Dólera, Batalla ha hagut d’intervenir per evitar el gol d’Aleix, en la primera oportunitat perillosa dels visitants a la segona meitat (69’).

El gol ha arribat a menys d’un quart d’hora pel final, quan Barnils ha enviat la pilota al fons de la xarxa en rematar de cap des del segon pal una centrada provinent d’una falta lateral executada per Albert Blázquez (1-0, 76’). El migcampista de Besalú ha pogut ampliar l’avantatge a l’afegit, però la seva rosca ha sortit fregant l’escaire (91’).

Amb aquesta victòria per la mínima, a més, l’Olot deixa una nova porteria a zero, la quinzena del curs, i referma el seu estatus d’equip menys golejat (14) i millor local (32 punts) del grup 5 de tercera FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)