Més futbol

Dani Alves paga la fiança i surt de la presó

El brasiler ha aconseguit reunir el milió d’euros de fiança

Dani Alves, que era a Brians 2 des del 20 de gener del 2023, ha sortit de la presó amb la llibertat provisional després d’aconseguir reunir el milió d’euros de fiança que li va imposar l’Audiència de Barcelona la setmana passada. Al matí havia pagat la fiança, però la sortida no s’ha fet efectiva fins a quarts de cinc de la tarda. El brasiler ha sortit del centre acompanyat de la seva advocada.

Des de dimecres passat, quan l’Audiència de Barcelona va acordar la llibertat provisional de l’exfutbolista fins que la sentència no sigui ferma, Dani Alves ha estat lluitant per aconseguir reunir el milió d’euros de fiança, xifra que no ha sigut fàcil d’arribar, ja que algun suport amb el que contava que li facilités el pagament, com la família Neymar, s’han desentès completament del tema.

Ara, Alves haurà de complir amb altres obligacions imposades per el tribunal. Haurà d’entregar els seus dos passaports i presentar-se setmanalment a l’Audiència de Barcelona, cada divendres. Tampoc podrà sortir de l’estat espanyol ni apropar-se a menys d’un quilòmetre de la víctima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)