1a divisió

L’Osasuna i Arrasate separen els seus camins

L’Osasuna i Jagoba Arrasate han comunicat que la seva relació deixarà de tenir efecte el proper 30 de juny, quan acabi l’actual temporada. En una roda de premsa conjunta en la qual han assistit el president de l’Osasuna Luis Sabalza, el director esportiu Bráulio Vázquez i l’encara entrenador del primer equip Jagoba Arrasate s’ha escenificat la fi d’un cicle que va començar la temporada 2018/19, amb els navarresos a segona A.

Ja aquella campanya, el de Berriatua va aconseguir pujar a l’Osasuna a primera divisió, categoria que no ha perdut fins al dia d’avui, un recorregut d’èxit que ha suposat la consolidació, una vegada més, dels de Pamplona a la màxima categoria del futbol estatal. Fins i tot, de la mà d’Arrasate, els vermells van arribar el curs passat a la final de la copa del Rey, un partit que van perdre contra el Madrid (2-1), però que els hi va donar dret a jugar la supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita –van perdre en les semifinals contra el Barça.

Paral·lelament, en la lliga van accedir a jugar la fase prèvia de la Conference League gràcies a la seva setena posició final i l’Europa League conquistada pel Sevilla de Mendilibar, que va regalar aquesta plaça europea als navarresos en disputa fins a l’última jornada amb el Girona i l’Athletic Club.

Arrasate, que tenia sobre la taula una oferta de renovació del club, no accepta renovar “per ser conseqüent en sí mateix“ i deixa petjada a l’Osasuna gràcies a la seva humilitat i un joc que ha permès als pamplonesos en somiar en cotes més elevades que no pas la permanència a la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)