Més futbol

Montse Tomé convoca vuit jugadores del Barça

La seleccionadora espanyola absoluta, Montse Tomé, ha fet oficial la llista de convocades per a la pròxima aturada. L’asturiana ha citat vuit jugadores del Barça, exactament les mateixes que ja van viatjar en l’anterior convocatòria per a la Nations League. Es tracta de Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Salma Paralluelo, Vicky López i Alexia Putellas. Aquesta última, que no va disputar cap minut en l’anterior cita, quan encara no havia rebut l’alta mèdica, s’espera que sí que participi en algun dels partits.

Espanya jugarà contra Bèlgica (5 d’abril) i contra la República Txeca (9 d’abril) en duels de classificació per a l’Eurocopa del 2025. En aquesta llista també hi són les catalanes Laia Codina i Laia Aleixandri. Completen la convocatòria: Sheila García, Eva Navarro, Jenni Hermoso, Esther González, María Méndez, Alba Redondo, Lucía García, Elene Lete, Misa Rodríguez, Maite Oroz, Athenea del Castillo, Tere Abelleira i Olga Carmona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)