Més futbol

La FEF aparta Albert Luque

Després que la fiscalia hagi sol·licitat per Luis Rubiales una pena de dos anys i mig de presó pels delictes d’agressió sexual i coaccions a la causa sobre el petó que va donar a la jugadora Jenni Hermoso i també una d’un any i mig per Albert Luque, Rubén Rivera i Jorge Vilda, per un delicte de coaccions, la FEF s’ha mogut.

Amb Pedro Rocha al capdavant, després de l’inhabilitació per tres de Rubiales, la FEF ha decidit apartar Albert Luque i Rubén Rivera, dels seus càrrecs. Dels tres acusats per coacció, tots dos, son els que conservaven la feina a la federació, ja que Jorge Vilda va ser destituït i actualment és el seleccionador del Marroc femení.

A més, la FEF ha ofert un comunicat . “La FEF es desvincula de l’actuació del seu expresident i tots aquells que hi poguessin estar involucrats i recorda que aquesta institució està molt per sobre dels seus dirigents”, ha començat l’ens que ha anunciat que posarà en marxa “una auditoria forense sobre qualsevol tipus de contracte que pugui estar sota sospita per l’actuació del seu expresident”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)