Més futbol

Gironins amb aspiracions

MIC 2024. El Girona situa dos equips a semifinals i l’altre als quarts. El Cassà, el Breda i el Juventus Lloret també avancen en la fase final

El MIC arriba al moment decisiu, amb els primers títols en joc aquesta tarda, i hi ha representació gironina en la fase final. La més destacada és la del Girona, que ha fet progressar de manera òptima els tres equips que hi té. Els infantils (U13) i els juvenils (U19) són a semifinals i els cadets (U16), als quarts de final, en què juguen contra el Mollet. No són els únics gironins, perquè el Cassà juvenil (U18) de Robert Negre és als quarts de final, que juga aquest matí a Tossa contra la Real Sociedad (11 h). El Juventus de Lloret és el rival del Girona en la lluita per accedir a la final juvenil (U19). I el Breda, en la competició femenina, es juga contra el Fontsana Fatjó l’accés a la final.

Com és habitual, sobretot si el temps acompanya, les grades dels camps han presentat molt bon aspecte. Les de Caldes es van omplir pel Girona-Espanyol de quarts de final, resolt a favor dels gironins per la mínima.

MIC Integra i finals

Avui hi ha les primeres finals a Palamós. La gran novetat serà que la primera final (16.30 h) serà la del MIC Integra, la competició de futbol adaptat per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, que tindrà la primera fase de la jornada a Vidreres. Les altres finals d’avui són les d’aleví futbol 7 (U12B), juvenil (U19) i femení (F19).

FEMENÍ
(A Fontajau) Sel. andorrana-FE Grama 11h Fontsana Fatjó-Breda 12h
U19 (nascuts 2005)
(A Santa Coloma de Farners) Girona-Juventus Lloret 10h Vila-real-Sp. Badalona 11h
U15 (nascuts 2009)
(A Roses, Mas Oliva) Xàkhtar-Atlético 10h Vila-real-Brann 11h
U13 (nascuts 2011)
(A Empuriabrava) AC Milan-Canarios 10h Andorra-Girona 11h
U12B (nascuts 2012)
(A Palamós) Ol. Lió-Barça 9h Southampton-Espanyol 10h
U12A (nascuts 2012)
(A Torroella) R. Madrid-Manchester Utd. 10h Barça-Next Level 11h
(*) U18, U16 i U14 encara no hi ha semifinals definides
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)