1a divisió FEF

El Cornellà no aconseguix vèncer al líder (0-1)

El Cornellà no ha aconseguit imposar-se al Deportivo. Els verds les han tingut per empatar el partit, però els gallecs han fet de Líder i s’han endut la victòria per la mínima en la trentena jornada.

Els verds tenien per davant tot un repte, imposar-se al líder que ha portat un gran gruix d’aficionats. I durant els primers minuts a la Ciutat Esportiva Dani Jarque han aconseguit, si més no, anivellar-ho. Els gallecs, però, han començat a avisar passat el primer quart d’hora amb una ocasió de Barbero que no ha trobat rematador. I després del primer avís ha arribat el gol. Quan el cronòmetre marca a la mitja hora de partit Balenziaga ha avançat per la banda esquerra i, amb una passada enrere l’ha rebut Hugo Rama que, amb l’esquerra, l’ha enviat al fons de la xarxa. Amb el resultat en contra, els catalans han posat una marxa més i Clau Mendes ha obligat al porter gallec a estirar-se. Abans del descans, Mendes n’ha tingut una altra per empatar al partit que ha tornat a aturar Parreño sota pals. A l’altre costat han tingut l’última abans que l’àrbitre xiules el final de la primera part de la mà, altre cop, de Hugo Rama.

A la represa, el partit ha tornat més intens. El Deportivo n’ha tingut una després d’una centrada des de la banda dreta que Barbero ha rematat massa amunt. I el Cornellà ha estat n’ha tingut una altra a continuació, en un servei de cantonada que ha acabat a les mans de Parreño. D’una punta de camp a l’altre, amb molta intensitat, els dos conjunts ho han anat provant. Al 71’, els locals l’han tornat a tenir per empatar. Vergès ha centrat la pilota des de la banda esquerra i Tenas ho ha rematat de primeres amb l’interior, però Parreño l’ha tret. Clau Mendes ha aprofitat el rebot, però estava molt marcat i la pilota ha marxat. Als últims minuts, el ritme s’ha rebaixat i han passat de les ocasions a les targetes. El Cornellà ho ha provat fins al final, aprofitant els 4 minuts del descompte, però els verds no han aconseguit treure’n profit i el Depor s’ha endut la victòria a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)