L’Escala venç el San Cristóbal i es guanya somiar amb la promoció d’ascens (3-1)

L’Escala s’ha guanyat avui al Nou Miramar el somni per entrar a la promoció d’ascens. Els gols de Pime, Ibuki i Rami que han vençut al San Cristóbal els han donat els tres punts de la 27a jornada que els deixen empatats amb el prat, cinquè en la taula, la primera posició per optar a la promoció d’ascens.

L’Escala ha sortit amb intensitat provocant la primera ocasió del partit amb Pime sol davant del partit. Els terrassencs, però, necessitats de punts per no caure en el descens s’han posat aviat en el partit aprofitant una falta perillosa a la frontal de l’àrea que l’ha acabat topant amb la barrera. Els d’Aday, però, han fet de locals i han posat una marxa més. Avís d’Iker, que després d’una bona jugada d’Ibuki, ha rematat amunt. I al 17’ Pime ha obert la llauna pels anxovencs aprofitant una bona jugada individual de Xumetra. Minuts després els visitants han hagut de fer el seu primer canvi. Yeray ha substituït a Sierra que ha marxat lesionat. I al 27’ controlant el partit, els escalencs han volgut deixar sense gaires opcions als terrassencs fent pujar el segon gol al marcador. Ibuki, que ja havia avisat a l’inici, ha signat la segona diana del partit. Els últims minuts del primer temps, el partit s’ha igualat més, però els visitants no han tingut opcions per retallar distàncies.

Tornant dels vestidors el ritme ha baixat i el domini de la possessió s’ha anivellat. Arribats al 60’ el San Critóbal ha pressionat més i n’ha tingut tres per posar-se al partit, però cap d’elles ha estat efectiva. Al 70’, els anxovencs han tornat a generar perill. Xumetra ha generat un contraatac que Maha no ha pogut rematar. Els últims minuts els visitants han seguit a la recerca del gol. I al 84’ han marcat intentant rascar l’empat. Però en el descompte l’Escala ho ha sentenciat. Rami, que ha entrat a la segona part ha marcat el tercer per acabar de remtar el partit al 93’. I jugats els 5 minuts d’afegit, l’Escala s’ha endut els tres punts que el deixa en sisena posició empatat amb el Prat, cinquè classificat i els permet somiar amb la promoció d’ascens.