3a divisió FEF

El Girona B rep el Badalona, quart en la taula i en bona dinàmica

3a divisió FEF. El conjunt de Sergi Mora també arriba amb bona ratxa encadenant sis partits sense conèixer la derrota

Els gironins tenen una cita complicada contra el Badalona, quart classificat, on es van col·locar en la jornada anterior. El filial blanc-i-vermell rep aquest migdia (12 h) el conjunt badaloní que encadena quatre victòries.

Amb 40 punts i en zona de promoció d’ascens, el Badalona arriba a Riudarenes per disputar la 27a jornada de lliga. Fa més d’un mes que els badalonins no coneixen la derrota des del 0-2 contra el líder, l’Olot. A un punt del cinquè classificat, el Prat que va perdre per 1-2 divendres contra l’Olot, la victòria ajudaria al conjunt dirigit per Gerard Albadejo a quedar-se amb tranquil·litat la quarta plaça.

El Girona B és el dotzè classificat i amb 32 punts té un coixí de tres punts respecte a la Rapitenca, primer conjunt en zona de descens. Els badalonins arriben en bona dinàmica, però tot i no igualar-la, els joves gironins encadenen sis partits sense perdre, els dos últims aconseguint els tres punts.

En l’anada a Badalona els gironins van guanyar per la mínima amb un gol d’Almansa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)