Territorial

Barça, Espanyol i Andorra guanyen les finals d’avui del MIC

Aquest matí el Municipal Palamós-Costa Brava ha acollit les últimes finals del MIC 2024 que han fet campions al Barça, l’Espanyol i l’Andorra.

El primer partit del dia ha estat l’Espanyol-Andorra en categoria U14 (nascuts 2010) que s’ha jugat a les 10. Els pericos han estat el primer a avançar-se amb un gol al minut sis, i així es va mantenir el marcador fins a l’últim minut de la segona part. Els andorrans, després d’anar per darrere durant tot el partit, han fet el gol de l’empat sobre la botzina i tel partit s’ha acabat decidint a la tanda de penals on l’Espanyol s’ha acabat enduent el premi (6-5).

El següent partit de la jornada ha estat el que enfrontava el Barça i el Girona en categoria U16 (nascuts 2008) a les 11:15 h. Els gironins s’han quedat sense cap medalla en el MIC anual, després que els blaugranes els marquessin al final del partit. Un gol d’Ebrima ha donat el campionat al Cadet A de la Masia. I amb el títol en la categoria U16, el planter culer tanca l’edició d’aquest any amb 3 trofeus.

L’última final del MIC 2024 d’aquest any l’han disputat l’Olympique de Marsella contra l’Andorra a les 12:30 h. Els francesos han obert la llauna a la primera part, però abans d’arribar a la mitja part, els andorrans han empatat el partit. I tornant dels vestidors, al minut 2 de la segona meitat, ho han acabat de sentenciar amb la segona diana que, finalment, els ha donat la victòria.