1a femenina

Nova derrota del Llevant les Planes (4-1)

El Llevant les Planes ha allargat la mala ratxa de resultats amb una nova derrota, aquest cop contra un Athletic molt superior i que no ha donat cap mena d’opció al conjunt orientat per Ferran Cabello (4-1). Les de Sant Joan Despí encadenen catorze jornades consecutives sense conèixer la victòria i continuen enfonsades en la part baixa de la taula.

El duel no ha arrencat bé per al conjunt català. L’Athletic ha estat el clar dominador en els primers instants de matx, i ràpidament han sabut materialitzar aquesta superioritat amb un gol matiner (11’) de Zugasti després d’una molt bona rematada de cap. Les basques han continuat assetjant la porteria defensada per Cáceres, i en el 18’ han tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa, però aquest cop el gol ha estat anul·lat per fora de joc. Sí que ha pujat al marcador el que ha tornat a fer Zugasti en el 22’. En els últims minuts de la primera part, el Llevant les Planes, que fins aleshores no havia sortit del seu camp, ha fet un pas endavant. Però de poc ha servit. No han aconseguit inquietar a les basques i, per contra, aquestes han sentenciat el matx abans d’arribar al descans amb un contracop de llibre transformat, altre cop, per Zugasti (41’). El quadre català ha disposat d’un penal a favor en el minut 44, però Allegra no ha estat encertada des dels onze metres. Oportunitat desaprofitada.

A la represa, les sensacions han estat molt diferents per al Llevant les Planes, que ha aprofitat la desconnexió de les locals per fer mal. Bárbara Latorre ha disposat de dues ocasions molt clares per escurçar distàncies, però no ha estat encertada en els metres finals (62’ i 64’). Les de Sant Joan Despí estaven mereixent el gol, per insistència i oportunitats. Finalment, ha arribat el premi. Lahmari (76’) ha fet el gol de l’honor amb un xut potent i col·locat des de dins l’àrea. Bárbara ha pogut fer el 3 a 2 amb un xut que s’ha estavellat al travesser (79’). Quan millor estaven les visitants, Azkona ha sentenciat definitivament el duel amb el quart (81’).