Territorial

Tres detinguts per l’agressió a l’entrenador de la Jonquera

Els arrestats són el delegat de l’Empuriabrava, el seu fill i un aficionat de l’equip que va saltar al camp

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, un d’ells menor d’edat, com a responsables de l’agressió a l’entrenador de la Unió Esportiva la Jonquera, Arnau Liesa, segons informa l’ACN. Els fets van passar durant un partit de juvenils entre l’Empuriabrava i la Jonquera. Els tres arrestats són el delegat de l’Empuriabrava, el seu fill que és menor d’edat i un aficionat de 49 anys que va saltar al camp. Els policies van fer les investigacions pertinents amb les càmeres de vídeo que hi ha al camp de futbol i van determinar que la versió de Liesa quadrava amb les imatges. Tot plegat va acabar amb la detenció del delegat de 42 anys, el seu fill menor i l’aficionat de 49 que va saltar al camp.

Els adults passaran a disposició quan el jutge els requereixi, mentre que el menor ho farà un cop la Fiscalia de Menors ho demani. L’entrenador va haver de ser traslladat en ambulància a l’hospital de Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)