Més futbol

1a CATALANA / REGIONAL PREFERENT

VIC / MOLLET

El TCE no atura l'inici de 1a catalana

Tot i no fer cas de la mesura cautelar que demanava el Mollet, continuaran estudiant el cas, i si cal fer marxa enrere en la lliga, ho faran

Aquest diumenge començarà la lliga de primera catalana amb tota normalitat, i el Vic visitarà l'Olot en la primera jornada, com si res no hagués passat. Ahir el Tribunal Català de l'Esport (TCE) va desestimar el recurs de súplica del Mollet, que demanava que si no es podia aturar l'inici de primera catalana, com a mínim s'ajornés el partit del Vic a Olot, però no va tancar la carpeta del cas. En la reunió d'ahir, els advocats del tribunal van acordar nomenar Joan Maria Xiol, president del TCE, ponent del cas. Xiol té dues setmanes per escriure una resolució del cas, i presentar-la el 14 de setembre. Això no vol dir que obligatòriament aquest dia s'aprovi (a favor o en contra del Mollet), però podria ser que sí. Si el TCE acaba aprovant que el Mollet (que ja haurà començat la lliga a preferent dos dies abans) té raó en la seva reclamació –que el Vic no hauria de jugar a primera catalana, i que s'ha de repetir la promoció d'ascens a aquesta categoria–, i cal anul·lar alguns partits ja disputats, ho faran. Fonts del TCE explicaven ahir a El 9: «Si cal fer marxa enrere ho farem, no decidirem una cosa perquè la lliga ja hagi començat, i després la FCF haurà d'executar el nostra decisió; les coses tenen el seu temps de tràmit.»

Feliu Tura, resignat.

El president del Mollet, que no vol que aquest tema acabi oblidat sota un munt de paperassa, no entén per què el TCE deixa que comenci la lliga: «No pot ser que un tribunal esportiu visqui d'esquena a la realitat esportiva d'aquest país», tot i que admet que no tenen més remei que acatar la decisió, encara que ara demanaran a la FCF que siguin ells els que ajornin el partit del Vic a Olot.

Una fusió polèmica.

A final de temporada el Vic va comprar l'Aiguafreda, que havia quedat campió de preferent, tot i que tothom sabia que la venda estava emparaulada de feia mesos. El Mollet, que havia quedat tercer darrere de l'Aiguafreda i l'Olot, ha denunciat l'adulteració de la competició amb aquesta fusió, i demana que el Vic torni a preferent, que l'Olot sigui el que hagi pujat i que el Mollet jugui la promoció amb l'Horta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)