L’Escala perd al camp d’un Badalona en ratxa (1-0)

Un gol a pilota aturada certifica la derrota dels d’Aday Benítez, que cauen a la setena posició

L’Escala arribava al camp del Badalona en molt bona dinàmica, però els badalonins han demostrat que són l’equip més en forma de la lliga i han aconseguit el sisè triomf consecutiu superant per la mínima els d’Aday Benítez (1-0), que amb la derrota es queden a un punt del Prat i el Peralada, cinquè i sisè, respectivament.

Des del primer minut hi ha hagut molta igualtat sobre el terreny de joc i s’han vist molt poques ocasions en la primera part. Nacho ha hagut de fer una bona aturada per evitar un gol matiner del Badalona (8’), però els empordanesos també han tingut alguna arribada perillosa com un remat de Fortu (21’).

En la segona part el guió ha estat bastant similar. Per moments ha semblat que l’Escala era capaç d’acostar-se amb més perill a la porteria local, però no ha tingut l’encert necessari en els metres finals per concretar-ho amb ocasions. Només un detall podia fer que el partit es decidís a favor d’un dels dos equips, i així ha estat. En el minut 76’, a la sortida d’un córner, Estellés ha connectat un bon remat de cap i ha marcat l’1-0 que ha acabat sent definitiu, ja que en els minuts finals els escalencs han buscat l’empat a la desesperada, però més enllà d’un remat d’Iker que ha obligat a intervenir Craviotto no han gaudit de cap ocasió clara.