Territorial

“Esperem poder jugar cada any”

Ahir a Palamós el que importava no era el resultat, sinó el retorn. Però, a més, el resultat hi va acompanyar. “És un premi per al retorn de la selecció i també per a l’afició.” Per Fatou Kanteh, autora del quart gol, el resultat va ser la cirera del pastís. Vicky Losada, que ja té tot un recorregut dins la selecció i que ara juga a Anglaterra, va gaudir de tornar a Catalunya: “Ha estat molt bonic tornar a casa i jugar amb el talent català, que n’hi ha molt. I, sobretot, l’afició. Es nota que a Catalunya les coses han canviat molt.” “Estem molt contentes pel resultat i per com ha anat tot el dia. Ha sortit rodó”, deia Marta Torrejón.

Xavi Llorens, el tècnic que ahir s’estrenava a la banqueta, confia a tornar a dirigir un partit de la selecció aviat. “Esperem jugar com a mínim cada any i que vingui la gent a veure’ns, perquè aquestes noies s’ho mereixen. No em quedo amb el resultat, sinó amb la satisfacció i l’alegria amb què se’n van totes les noies”, va reflexionar el seleccionador, que creu en el potencial del combinat català: “Si ens deixessin competir amb totes les jugadores catalanes, podríem arribar molt lluny. Si ens entrenéssim una mica i juguéssim més, seríem un rival a batre.”

TORNAR PER QUEDAR-SE

Esperem que no tornin a passar cinc anys i que puguem fer un partit cada any
Marta Torrejón
Jugadora de la selecció CATALANA
La intenció és fer com a mínim un partit anual. El problema és trobar dates i seleccions
Xavi Llorens
TÈCNIC DE LA SELECCIÓ CATALANA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)