Champions

Pep Guardiola: “Si ho hem fet un cop, ho podem tornar a fer”

El tècnic de Santpedor ha analitzat el Madrid-Manchester City de demà en els quarts de final de la Champions, que preveu d’alló més igualats

El Madrid i el Manchester City s’enfronten demà (21h) en l’anada dels quarts de final de la Champions i Pep Guardiola ha analitzat aquesta tarda l’eliminatòria, que és una reedició de les semifinals de les dues últimes temporades. El de Santpedor confia en la capacitat del seu equip per superar el Madrid, però augura dos partits molt igualats. “Guanyar la Champions la temporada passada va ser com una alliberació. És una competició molt complicada. Fa deu anys que aquest club juga la Champions. No és suficient. Competir és una experiència pel futur. No és com un club que tenen un palmarès bestial després de molts anys. Hem acabat d’arribar, però tenim la sensació que si ho hem fet un cop ho podem tornar a fer. Sabem que hem de jugar partits molt bons. Tenim un nivell similar al de la temporada passada al Bernabéu que va ser molt més igualat. Tan demà, com en el partit de tornada, espero que siguin així, molt igualats”, ha dit Guardiola en roda de premsa, deixant clar que no espera un guió similar: “La temporada passada vam guanyar i l’altre la vam perdre. És com un clàssic, però no crec que sigui la mateixa situació. Hi ha jugadors nous i és un partit diferent. Tenim una petita avantatge perquè el segon partit és a casa, però primer hem de jugar al Bernabéu on els partits són molt llargs. Hi haurà molts partits dins el partit i hem de vigilar. Hem de controlar el partit i intentar fer mal. En aquesta combinació hem de trobar la manera de gestionar les coses. El Madrid domina molts registres. És complicat que es repeteixi. Guanyar dues vegades seguides al Madrid és molt complicat. Ja costa guanyar-lo un cop. Ells han après coses. Haurem de ser intel·ligents en els dos partits”

Guardiola tindrà per demà les baixes importants de Walker i Aké: “Les coses són així. El Madrid també té problemes amb jugadors importants. És veritat que Walker és el millor jugador per controlar Vinícius, però no puc dir res més. Jugarem amb onze i ens adaptarem amb els jugadors que tinguem. Les lesions són part d’una temporada i pensarem què volem fer per treure un bon resultat de l’anada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)