Territorial

Reestructuració exprés als equips juvenils del Girona

El Girona acaba d’anunciar una reestructuració exprés en els seus equips juvenils de cara al tram final de la temporada. Kiku Parcerisas, el fins ara tècnic del juvenil B, que lluita a preferent per ascendir de nou a lliga estatal, agafarà les regnes del Badalona Futur, el líder del grup tercer de la segona FEF com a cedit pel club blanc-i-vermell. Aquesta marxa ha obligat als responsables del futbol formatiu a reajustar els equips i, una vegada aconseguida la permanència a la categoria de divisió d’honor juvenil, Hèctor Simón dirigirà les últimes sis jornades del juvenil B mentre que el juvenil A l’assumirà Pep Triadú, fins ara segon entrenador del de Llançà.

El divisió d’honor, ara dirigit per Triadú, lluitarà en les últimes quatre jornades per acabar entre els cinc primers i superar el Badalona i la Damm, ara per damunt seu amb dos i tres punts de distància respectivament, mentre que el juvenil de preferent, quart amb 51 punts, està en una lluita molt oberta i disputada amb el Parets, tercer també amb 51 punts, el Granollers, segon amb 52 i un partit menys que ha de disputar avui contra el Figueres B, i el Vilassar B, líder també amb 52 punts.

El Girona també ha anunciat que Berto Mascaró i David González acompanyaran Hèctor Simón com a segon entrenador i preparador físic i que Pau Campmajó, fins ara preparador físic del juvenil B també marxa cedit al Badalona Futur juntament amb Kiku Parcerisas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)