3a divisió FEF

La UE Olot té l’ascens a les seves mans

3a divisió FEF. Restant sis jornades per a la fi de la lliga, l’equip de la Garrotxa podria certificar l’ascens a 2a FEF d’aquí a dos partits

Amb divuit punts per disputar-se i dotze d’avantatge respecte de l’Hospitalet, el segon classificat, al municipal d’Olot comencen a fer càlculs i a mirar al calendari per veure quan podrien celebrar l’ascens a la segona divisió FEF i el títol, el seu sisè de tercera divisió.

Després del triomf davant la Rapitenca per 4 a 0 a casa en la darrera jornada, l’equip olotí podria ser campió d’aquí a dues jornades contra el Tona a casa. Això sí, l’Hospitalet, el seu perseguidor, hauria de fer figa en algun dels dos partits que venen. En el cas que els dos equips sumin els sis punts, els de la Garrotxa haurien de certificar-ho a finals d’abril al camp municipal de Riudarenes contra el Girona B.

En la jornada vinent, l’Olot visitarà aquest diumenge el camp del Reus Reddis, equip que ha sumat dos dels darrers quinze punts disputats, i en la següent rebrà el Tona a casa, en una jornada que podria ser festiva al municipal d’Olot, tot depenent dels resultats de l’Hospitalet, que en el pròxim partit visitarà el camp del Girona B, en un matx en què els gironins es juguen seguir allunyant-se de les posicions de descens, i en la jornada següent rebran l’Escala, que s’està jugant entrar en posicions de play-off juntament amb el Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)